Beoordelingen van Falafel Mouni Leeuwarden

Recente recensies

4.0
Anoniem
17 juni 2022

Goeie kapsalon ,nog steeds de beste

Alie Durkstra
14 juni 2022

Een dikke 10

Fransje
10 juni 2022

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk en de bezorging was mooi vlot.

B van der meer
7 juni 2022

Kapsalons waren weer super

Dirk
7 juni 2022

Broodje gezond zeer slecht gesmolten kaas met kos bakje verlepte groenten wel duur voor 4.50 kapsalon zat erg veel vet in

Sammim
2 juni 2022

De bezorger was brutaal

L
29 mei 2022
Reitsma
28 mei 2022

Na een erg lange wachttijd, bestelling niet compleet.. Gebeld, zouden het resterende z.s.m. bezorgen. Tot op heden nog niks ontvangen en we zijn inmiddels bijna 2 uur verder. Erg slecht! Bestellen hier wel vaker, maar na deze ervaring denken we daar de volgende keer wel even een keer extra over na. Jammer!

KD
27 mei 2022

Kwaliteit vindt ik persoonlijk minder worden er wordt meer gerekend en minder in het bakje ook als je aangeeft wat extra vlees ook ontbrak de salade vanavond daarvoor in de plaats kreeg je een broodje gesmolten kaas BAH nee voorlopig ga ik naar de overkant om eens te proberen

Marcel de Vries
23 mei 2022
Sonja
22 mei 2022
Feenstra
19 mei 2022
Kermans
17 mei 2022

Bij de kapsalon is de patat niet echt gaar en te wit en te week.

Andries
17 mei 2022

Weer de extra saus niet gekregen. eten was wel goed

Marjon
16 mei 2022

Snel en correct 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
14 mei 2022

Slechtste kapsalon ooit. Nooit weer

Jan Veenstra
13 mei 2022

Heerlijk en goed. Toppie

Davut
8 mei 2022

Beste van leeuwarden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
8 mei 2022
André
6 mei 2022
J. Nauta
5 mei 2022

Echt top! Supersnelle bezorging en heerlijk gegeten!

Tineke Boersma
5 mei 2022

Super snel en keurig gebracht, erg lekker eten!

E
1 mei 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aram andringa
1 mei 2022

Was heerlijk en genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eucalulypta
1 mei 2022

Netjes en goed warm op tijd en smaakvol Gaan we nog een keer doen

Andries
28 april 2022
Selma
25 april 2022

Erg vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thea
23 april 2022

Bezorging precies op het afgesproken tijdstip. Patat was niet warm en slap. Broodje en Turkse pizza waren goed.

Aldert
23 april 2022

Lekker eten en altijd op tijd 👍🏻

Koos
23 april 2022

Toppers het was heerlijk dankjewel

Marten Sijbranda
22 april 2022

Helaas voor de tweede keer de pittige saus vergeten erbij te doen. Verder was het heerlijk.

Inge
21 april 2022
Mo
12 april 2022
Sylvia Witteveen
12 april 2022

Super De bezorger ook een dikke 10 heel vriendelijk en netjes

Johan
11 april 2022
Benjamin
11 april 2022

We hadden zes items besteld. Bij de bezorging zaten er drie dingen in de tas. Dus letterlijk de helft van de bestelling miste. Dit hebben we aangegeven bij de bezorger en die zei dat de rest van de bestelling zsm bezorgd zou worden. 40 minuten later stond er weer een bezorger voor de deur. Dit keer met twee items ipv drie. Dus weer niet de volledige bestelling gekregen. Dit hebben we weer aangegeven bij de bezorger. Er zou weer een bezorger langs komen. Na 20 minuten stond er weer een bezorger voor de deur met echt het laatste bestelde item. Bleek het verkeerde te zijn. Toen heb ik het opgegeven. Je zou denken dat na 1 keer een fout te hebben gemaakt (wat kan gebeuren) je zorgvuldig de rest bezorgd omdat je er op gewezen wordt dat het fout gaat. 3 keer hebben ze voor de deur gestaan met 3 keer niet de volledige of de verkeerde bestelling. Wat een aanfluiting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
10 april 2022

1e keer besteld. Over smaak valt niet te twisten. Eten was niet warm en bij kapsalon zat geen knoflooksaus. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aukje
10 april 2022

Er miste een tosti, dat was jammer . Maar het eten was verder heerlijk!

Stielstra
6 april 2022

Eten was lauw/koud, en de knoflooksaus was niet mee geleverd

Jos
4 april 2022

Grote kapsalon besteld, Vak zat maar halfvol, meer patat dan vlees, kaas boven op was 1 stuggeplak en de randen waren zwart.. verbrand. Wat een tegenvaller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
4 april 2022

Taste good as always. But unfortunately today i didn't get the salad maybe they forgot to put it on ☹️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L
2 april 2022
martijn
2 april 2022

een vriend vertelde mij over de kapsalon van mouni dat hij zo lekker was dus ik heb hem best vaak besteld, hij heeft absoluut gelijk echt heerlijk! maar ik moet eerlijk zeggen de laatste tijd is de patat bijna altijd niet gaar.. enorm zonde gisteren heb ik oprecht alle patat weg kunnen gooien doei geld.

Jan Veenstra
1 april 2022

mooi op tijd en was heerlijk.

Tineke
31 maart 2022

De bestelling kwam meer dan een uur te laat, erg jammer…

Sido
30 maart 2022

Mooi optijd lekkere kapsalon

Hans
27 maart 2022

Jupjupjup buddy 👍

K Dijkstra
25 maart 2022

Wederom de groente vergeten nu zijn er ergere dingen momenteel in de wereld maar dit is nu de 2 e keer

Frank
22 maart 2022

Eten was bijna koud kaas was niet gesmolten, erg teleurstellend voor een bedrijf dat pretendeert de beste kapsalon van Leeuwarden te leveren

Anca Tamba
21 maart 2022

Vriendelijk,op tijd en de bestelling lekker!Bedankt!

A
20 maart 2022
Symen en Tjitte
16 maart 2022

mmmmmm kapsolan😋😋😋😋

Leo
15 maart 2022

Lekker broodje kip shoarma, mmmm

Patricia
14 maart 2022

👌🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
13 maart 2022

Beste kapsalon van Leeuwarden! Ook super snel bezorgd terwijl het zaterdagavond was

Thom van Drie
13 maart 2022

Supersnel bezorgd.

Anoniem
13 maart 2022

Geweldig eten zoals altijd😁

Mc
11 maart 2022
De jong
8 maart 2022

Lekker eten en op tijd bezorgd

Bosma
5 maart 2022

De turkse pizza was nat en koud. De kapsalon was helaas aan de lauwe kant. Erg jammer.

Johan Fahner
3 maart 2022

Ik heb bij mijn bestelling pittige saus besteld, deze zat helaas niet bij de bestelling, jammer.

Anoniem
2 maart 2022

Super snelle bezorging, lekkere kapsalon. Echter de gewone patat was wel wat slap, dit mag langer gebakken worden.

-
1 maart 2022
Astrid
28 februari 2022

De kapsalons waren heerlijk en bezorging top!

Hans
27 februari 2022

Altijd goed en het eten was er weer snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
27 februari 2022

Koud en vies met stukjes bot in de kapsalon En 2,5 uur wachten gewoon triest

Rach
23 februari 2022

Had een Turkse pizza speciaal besteld, dus niet alleen met kip! Knoflooksaus ontbrak, erg jammer!

Appie
22 februari 2022

Normaal bij Mouni is het goed eten hoor, maar vandaag besteld.even wachten hoort erbij, maar de patat was niet eens lauw. Deze was koud. De doner en durum waren lauw. Jammer

Vera
22 februari 2022

Dit keer was het eten koud en de bezorger had een brommer/scooter met zeer veel lawaai. Andere keren was het eten heerlijk en goed op temperatuur.

Jetse
22 februari 2022

Bij de burger en kip proefde ik te duidelijk de inferieure kwaliteit hiernaast was de patat slof. De bezorging was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. P
21 februari 2022

Niets op aan te merken.

Toziena
21 februari 2022

Sneller bezorgd dan de verwachte tijd. Eten heerlijk en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

visser
17 februari 2022

wederom de saus vergeten bij het broodje

Andries
15 februari 2022
Van Geelen
14 februari 2022

Eten was koud, daardoor niet lekker en zijn er goed mee misselijk van geworden!

Deen Fellinger
13 februari 2022

beetje te laat (volgende keer extra drinken) maar voor de rest top!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
13 februari 2022

De salade vind ik altijd zo droog vooral de komkommer.. maar de kapsalon is altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniël Bartmann
13 februari 2022

Waardeloos. Ik had eerst gebeld met de mededeling dat ik bij de turkse pizza rode saus met ui en peterselie wilde ipv knoflooksaus. Ik moest dat maar via internet doen zei de jongeman. ok dat had ik dan maar gedaan. Krijg ik dan ook nog eens turkse pizza zonder vlees. en geen rode saus. IK was des duivels. Blijkt dat ze de turkse pizza met 2 euro hadden verhoogd als je er vlees in wilt hebben. Ik weet niet of ik nog wel klant blijf. ook al is de eigenaar een hele aardige man. Jammer

N
11 februari 2022

Ik bestel heel vaak bij mouni maar moet nu toch even wat kwijt aangezien het áltijd voorkomt. Ik vraag me af of jullie de berichten wel lezen. Ik vraag of er 3 ingrediënten voor de salade in het bakje kunnen. En letterlijk altijd word er niet gedaan wat er gevraagd word ténzij ik erachteraan bel om het heel duidelijk aan te geven wat ik wil. Daarnaast wil ik graag sambal door de knoflooksaus maar word ook niet gedaan en dit keer kwam het eten net niet koud aan. Echt heel jammer. Mijn tevredenheid zakt met iedere bestelling..

Mirella Heerschop
11 februari 2022

Slappe patat, kleffe meuk Vlees waar geen smaak aan zat. Bestel niet meer hier

K.Sijsling
11 februari 2022
Fransje
11 februari 2022

Bedankt voor de goede service en top dat jullie zo snel bezorgd hebben!

Erik Boonstra
8 februari 2022

Snelle bezorging en fantastisch lekker eten!

ingeborg
7 februari 2022

het had wel iets warmer gemogen

Iwan
6 februari 2022

Lauwe kapsalon was jammer. Smask was goed en als aangekondigd bezorgd. Maar lauw is wel wat min.

Sandra
6 februari 2022

Het eten kwam veelste laat en was helaas allemaal koud.

Hidde barelds
4 februari 2022

Alles was tijdens de rit hier naartoe door elkaar gegaan waardoor de kapsalon helemaal uit bakje was

Johannes
3 februari 2022

Alleen de sla ontbrak. Verder (altijd) lekkere kapsalon

R de Jong
30 januari 2022

Waren iets vergeten bij de bestelling, gebeld en binnen 10 min werd het geleverd. TOP!

Stijn
30 januari 2022

Beste kapsalon van heel Nederland. Goed warm Op tijd klaar. En smullen maar!

Albert
28 januari 2022

Had alleen een Durum kip döner maar was erg lekker en lag klaar volgens afspraak. Was mijn eerste bezoek maar kom zeker nog eens terug

Linda
24 januari 2022
Ronald
24 januari 2022

Super lekkere Falafel en saus, niet te duur, hele vriendelijke service, snel klaar. Perfect!

Ewout van Halteren
23 januari 2022

een deel van de bestelling ontbreekt en Mouni is telefonisch niet bereikbaar om het te herstellen, erg jammer de bestelling ruikt enorm naar sigarettenrook, totaal niet acceptabel lijkt me

M.Keijnemans
23 januari 2022

Het eten moest nog weer wat oogewarmd worden, maar dat was geen probleem. We hebben heerlijk gesmuld. Bedankt voor de vlotte bezorging.

Anoniem
22 januari 2022
Sandra van wieren
22 januari 2022

Lekker eten, goed warm. De bezorger was wel vreemd. Die ging zonder te vragen naar het toilet. Hahhaa Gelukkig is de bezorger mijn zoon hahaha. Dus dan mag het🤣🤣🤣🤣

Henri
21 januari 2022

Eerste bezorging was helaas koud. Na even bellen snel nieuwe warme bestelling gekregen. Goeie service!

Jeroen
21 januari 2022

Mijn bestelling was niet compleet geleverd Probeer je te bellen krijg je voicemail

A
21 januari 2022

Snelle levering en heerlijk!

Michel
20 januari 2022
Shar
20 januari 2022

Het eten smaakte goed & het eten was er heel snel

Amber
18 januari 2022

We hadden een levertijd verzocht, en op de minuut nauwkeurig werd het eten geleverd. Super eten zoals altijd!

Sjoerd Pot
16 januari 2022

Keurig op tijd bij ons thuis afgeleverd en het smaakte heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Veenstra
16 januari 2022

Was heerlijk.. top.

W
14 januari 2022

Het was verrukkelijk!

Liefhebber
13 januari 2022
Martin en Britt
9 januari 2022

Na de ene dag geen bezorging, contact gehad en de volgende dag super opgelost. Bedankt 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RJ
9 januari 2022

Bezorging duurde 10 min langer dan aangegeven. Kwaliteit top zoals altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
9 januari 2022

Zoals verwacht een heerlijke kapsalon. Helaas, en dat kan te maken hebben met de bezorgtijd, was het lauw warm. De bezorging was dan ook buiten de verwachting van een bezorgtijd van 60 minuten.

Hans
8 januari 2022

Blijft lekker. Kapsalon 👍 Mooi snel bezorgd door een mooie dame :)

Marcel
7 januari 2022

Op tijd, warm en lekker!

Errol
4 januari 2022
Ik
2 januari 2021

Lekkere kapsalon die vriendelijk en snel bezorgd werd.

E
1 januari 2021
Moha
30 december 2021

Eten was prima en snel bezorgd , dankjulliewel beste zak MOUNI

stein de wit
29 december 2021

Hartstikke lekker zoals altijd, het enige wat mij opvalt is dat er via de mouni site nooit een bakje salade bij wordt geleverd. Via TB wel. zonde!!! maakt de kapsalon toch af

Johan
27 december 2021
Lekkerbekje
24 december 2021

Sneller dan aangegeven tijd bezorgd. Kapsalon was erg lekker, goed gekruid.

Menno van der Veen
24 december 2021

Wederom snel en op tijd geleverd! Heerlijk gegeten! Blijf zo doorgaan!!

Gea
24 december 2021

Heerlijk gegeten! Iets later bezorgd dan aangegeven, maar wel goed warm en netjes verpakt.

Galo
24 december 2021

Jammer geen pikante sausje bij gekregen maar wel besteld voor de rest Was zeker lekker, alleen voor een grote kapsalon mag wel een grote bakje rauwkost

Alec
22 december 2021

Meestal is het eten bij Mouni, dikke prima en de service top. Ik bestel er graag. Echter duurde het deze keer anderhalf uur om te ontvangen, het eten was lauw/koud.

Danique
22 december 2021

Plaats niet graag negatieve reacties maar dit was teleurstellend:(. Eten was helemaal koud. Ook niet gek. Ik kreeg een mail dat het onderweg was. En precies een uur later was het er pas. Snap dat het druk is maar de kwaliteit moet er niet onder leiden. Helaas.

Ferdi
20 december 2021

Altijd goed en lekker eten Alleen de laatste 4 keer koud eten erg jammer waardoor ik zo iets nu heb laat maar Zou toch eens minder bestellingen mee geven op 1 route

Kevin Koen
20 december 2021
Nicolette
20 december 2021

Super snelle levering en uiterst vriendelijk personeel

Esther
20 december 2021

Bezorging was snel. Frietjes waren deze keer echter wat slap en bijbestelde sausjes zaten er niet bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
19 december 2021

Bijna een half uur te laat en helaas geen tzaziki waar we wel voor hebben betaald. Bestelling was verder heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
18 december 2021
Bakker
18 december 2021

Wederom heerlijk gegeten

Johannes
15 december 2021

Vet snel bezorgd. Ik was net ietsje sneller met het op eten😋 top kapsalon. 🥇👑👑👑

Ronner
14 december 2021

Lekker top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacob
13 december 2021

Keurig voor de deur gezet, aardige bezorger, bestel er zeker weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerben
12 december 2021

Smaak was prima, had alleen veel beter gemaakt als het warm was: de dürum was lauw en de friet gewoon koud, alsof het al 20 minuten op de bezorger had staan te wachten. Die dan ook 20 minuten later was dan gevraagd. Heel jammer.

Dorine
11 december 2021
Hendriks
11 december 2021

Kapsalon besteld , patat erg slap en het gerecht was bijna koud. Heel jammer ! Maar weg gegooid

Ronner
10 december 2021

Heerlijk

Anoniem
8 december 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging perfect optijd.

Zina
7 december 2021

Heerlijke Kapsalon , bezorgen super snel

Edwin
6 december 2021

Duidelijk verzoek zonder tomaat! Helaas zat er wel tomaat op. Nadat ik dat eraf gehaald had smaakte het verrukkelijk!!

J
5 december 2021
lotme
2 december 2021

Bijna 2 uren gewacht , telefoon werd niet opgenomen. Eten was koud en een blikje drinken miste. Heb maar niet meer geprobeerd te bellen hier over, aangezien er niet opgenomen werd. Jammer.

bots
2 december 2021
Ruud
2 december 2021

Lekker, warm en rond aangegeven tijd .

Thea
2 december 2021

Het eten was prima, er zat alleen geen knoflook saus bij……

Fransje
29 november 2021

Er miste ingrediënten uit de bestelling (o.a. saus & kaas) en hierdoor was het niet wat je ervan verwachte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K kuper
29 november 2021

Kwaliteit kon ik niet beoordelen omdat we het eten niet meer nodig hadden. We hadden voor bezorging om 18.00 uur gevraagd, maar het eten kwam pas om 19.45 uur. Aangezien er meerdere gasten waren en we ook elders iets hadden besteld hebben dus enkele personen geen eten gekregen. Erg gênant. De bezorger was heel vriendelijk

Mark
29 november 2021

Helaas was het weer (gedeeltelijk) koud. Broodje cheeseburger was echt niet warm meer, en er zat heel veel saus op. Mijn dochtertje hoefde het niet, en ik vond het ook niet lekker. Het was meer een broodje saus met een lauwe hamburger en kaas. Andere broodje en patat waren top!

De man met de hoed
28 november 2021

Als het eten ingepakt en wel nog een half uur in de winkel staat, dan komt het gewoon altijd koud bij de klant. En helaas gebeurt dat de laatste tijd wel erg vaak. En patat en tosti's zijn niet lekker als ze koud zijn. Ik weet dat de kwaliteit goed kan zijn. Als ik in de winkel eet, is het altijd goed! En ik weet ook zeker dat het niet aan de bezorger ligt. En als dat nog niet gebeurt, is het misschien wel een goed idee om de bestellingen in piepschuim bakken te vervoeren, zodat het langer warm blijft, onderweg.

Klaas
27 november 2021

Was prima allemaal

S de leeuw
25 november 2021

Snel bezorgd en op Tijd👍

Iw
25 november 2021

Lekker gegeten. Binnen aangekondigde tijd bezorgd.

Jessica Muizer
24 november 2021

Eten was uitstekend bezorger gaf ons blikjes fanta die we niet besteld hadden, direct gezegd dat het niet van ons was, na bezorging aan tafel kwam ik er achter dat we de salade die bij de kapsalon zit niet ontvangen hadden

Fatima
23 november 2021

Helaas de salade en saus vergeten, maar t was heerlijk zoals altijd!

Safiya
22 november 2021

Had alleen 2 stukjes karton in de schotel deluxe maar kan gebeuren, geen probleem. Het eten was voor de rest heerlijk en goed warm. Veel sausjes er bij en het was voor mij met 3 kindjes meer dan genoeg. Bestelling kwam snel en gratis thuis bezorgd, jullie site is erg makkelijk en vriendelijk in gebruik, kortom ik ben erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
22 november 2021

Smaak was prima,jammer dat het eten lauw was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jouke
20 november 2021

Lekker eten,en goed warm bij aankomst.

Ed
20 november 2021

Was heerlijk qua smaak. Helaas niet warm en knoflooksaus stond op de bon maar niet bij het eten.

Peter
19 november 2021

Helaas vandaag niet zoals ik gewend ben. Eten was koud. Waarschijnlijk meerdere adressen afleveren in een rit. Als je dan de laatste bent is het pech hebben.

Sylvia
14 november 2021
Aniel en sylvia
10 november 2021

Zoals gewoonlijk weer super Dikke 10 👍

Charlotte
9 november 2021

Record bezorging XD Stond met 10 minuten al bij de deur. Ik woon dichtbij maar als nog vind ik het knap!

Liesbeth
8 november 2021

Jullie kapsalon is heerlijk !! Alleen moest het om zes uur bezorgd worden . En stond de bezorger al om half zes voor de deur . Dat was wel erg jammer . Want nog niet iedereen was thuis

Jan de Boer
8 november 2021
Eva
7 november 2021

Bezorgd op het gevraagde moment, vriendelijke bezorger, warm en lekker eten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja Meindertsma
3 november 2021
Fatima
1 november 2021

Heerlijk eten zoals altijd! & Hele lieve en vriendelijke bezorger daar mogen meerdere bezorgers een voorbeeld aan nemen!

Aniel Sylvia
1 november 2021

Zoals gewoonlijk Dikke 10

J.H. Lubbers
30 oktober 2021

lekkerste kapsalon die ik ken maar helaas was het gister minder dan normaal, bakje was niet helemaal vol zoals normaal wel en de inhoud was lauw terwijl ik normaal me handen aan de onderkant van het bakje brand. Levering is altijd keurig op tijd, eerder iets te vroeg dan te laat en dat is een compliment waard alleen jammer dat het gisteren kwa kwaliteit erg tegen viel.

Dinara
29 oktober 2021

Het eten was koud toen het aankwam

Boonstra
28 oktober 2021

De kapsalon was lauw, en de bezorging was aan de late kant

Mojo
27 oktober 2021

Weer waren de sausjes vergeten. Ook degene die we extra bij hadden besteld en betaald. Een Turkse pizza zonder saus is echt even doorbijten... Het is goed geweest.

Matthijs
26 oktober 2021
Robert
24 oktober 2021

Eerste keer eens besteld , waar we anders gewoon bij jullie eten. Kwaliteit was lauw, patat koud jammer genoeg. Is natuurlijk ontzettend druk want als ik bij jullie eet is het altijd heerlijk. Dus voortaan gewoon naar jullie toe en dan lekker eten. Succes en een fijne avond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F Groot de
23 oktober 2021

Hallo Ik moet zeggen , normaal zijn wij zeer tevreden over jullie eten maar dit keer was het gewoon koud niet lauw maar echt koud , het kwam 20 min later dan aangegeven en dat kan natuurlijk gebeuren maar het was net of heeft ons eten ook moeten wachten voor het weg gebracht werd ! Het was dat wij allemaal knorrende magen hadden , anders hadden we het terug gestuurd . Nogmaals wij bestellen regelmatig bij jullie naar tevredenheid maar wilde hier wel een melding van doen . Met vriendelijke groeten De Groot

Mevrouw de Ruiter
18 oktober 2021

Het vlees op broodje doner was niet meer warm. Kapsalon niet zo lekker als anders. Misschien door drukte. Want wij zijn anders heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan veenstra
17 oktober 2021

Jammer was bijna koud .. hoop volgende keer wel beter. ben het beter gewend.

Sytske Hoonstra
16 oktober 2021

Voor het eerst een Turkse pizza besteld en hij was heerlijk! 👍

X
16 oktober 2021

Erg lekker

Bakker
16 oktober 2021

Wederom heerlijk

Shanaka
16 oktober 2021

Ik bestelde een pittige kapsalon maar ze bezorgden me een knoflook kapsalon. Ik ben allergisch voor knoflook. Ik zou grote problemen moeten hebben als ik het opeet zonder te controleren. De service is echt slecht. bestel niet bij hen, er zijn zoveel andere plaatsen om te bestellen.

Cor hofman
15 oktober 2021

Prima en keurig op tijd topklasse

Greetje
13 oktober 2021

Heel jammer en niet van jullie gewend, de Turkse pizza was niet lekker. De pizza was erg taai en sommige stukken keihard. De verdeling in de pizza was ook niet wat we gewend zijn, de groente zat in de ene helft en het vlees in de andere helft. De smaak was wel goed. Hopelijk de volgende keer weer als van ouds.

Carla vd Veen
12 oktober 2021

Nadat een aantal keren de kipschotel in een laag vet dreef een tijd lang niets besteld. Vandaag opnieuw geprobeerd, geen laag vet onderin het bakje maar nagenoeg koud, de kip was koud te noemen en de friet kwalijk lauw. Kortom opnieuw de bestelling van Mouni weggegooid. Jammer, de kwaliteit van het eten is goed maar de rest schijnt nogal lastig te zijn, in ieder geval is ons vertrouwen in Mouni zover gedaald dat we er geen vertrouwen in hebben en er wel klaar mee zijn.

Anoniem
12 oktober 2021

Alles was koud .

Jan
10 oktober 2021

Precies zoals omschreven. En op tijd zoals afgesproken.

Kd
9 oktober 2021

Zeer verslavend deze kapsalon vrijdag's na het werk even 1 kapsalon halen nu vanmiddag 1 laten bezorgen vriendelijke eigenaar & personeel ook zeer netjes in de zaak ik kom zeker vaker

Lot
9 oktober 2021

Snelle bezorging, warm en lekker!

Aniel Sylvia
4 oktober 2021

Gevraagd naar hete saus. Maar weer geen hete saus Jammer want dat gebeurt te vaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
3 oktober 2021

Precies op de afgesproken tijd en nog altijd de beste kapsalon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna allagonda
3 oktober 2021

Het was weer heerlijk buurman !! Groetjes Johanna

Dalstra
1 oktober 2021

Lekker eten en keurig op tijd bezorgd. Klein minpuntje:was niet erg warm.

Toine Baboine
27 september 2021
Andy
27 september 2021

Bezorging kwam 30 minuten later dan verwachte tijdstip. En de kapsalon was lauw. Normaliter ben ik tevreden over de tijd van bezorging en kwaliteit van het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
24 september 2021
Pablo kirchev
20 september 2021

Echt een aanrader dit restaurant om te bestellen

jan veenstra
19 september 2021

was heerlijk Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniël
18 september 2021

Onze patat was een beetje slap. Verder was de bezorging wel snel

Anton Poort
18 september 2021

De bezorging was op tijd en vriendelijk en Mouni heeft niet voor niets twee jaar op rij de prijs gehad voor de beste kapsalon van Nederland. Het was heerlijk.

Tineke
15 september 2021

Altijd super.Zowel kwaliteit als bezorgers.

bart van der meer
13 september 2021

kan niet beter,aanbevolen door mijn dochter...maar echt heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
12 september 2021
W de Jager
11 september 2021

Een half uur te laat, en de verpakking stonk naar rook... De bezorger rookt dus in de auto.... Was waste klant... Maar na deze ervaring...

Amina
29 augustus 2021

Er zat geen groente bij onze kapsalon. Teveel knoflooksaus op de kapsalon. En in de beschrijving aangegeven dat 1 kapsalon zonder kaas moest maar ook op die kregen we met kaas. Voor de rest wel genoten van de kapsalon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
29 augustus 2021
Pablo kirchev
29 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten

J
28 augustus 2021

Tijdens het bestellen word de mogelijkheid gegeven om een opmerking toe te voegen aan de bestelling. Wanneer deze optie gegeven word is het wel zo fijn dat deze gelezen word en bij een redelijk normale vraag/opmerking ook uitgevoerd word. Dit is niet de eerste keer dat de opmerking volledig overgeslagen word.

E
28 augustus 2021

Had gevraagd om groenten ernaast. Kreeg ik ook, maar ook zaten ze erin. Niet nodig. Vorige keer veel beter, alles

Sido
28 augustus 2021

Bezorging mooi optijd en een heerlijke kapsalon.

Wester
27 augustus 2021
Gerben
22 augustus 2021

Mijn zoons uit Arnhem waren op bezoek en ook zij konden be-amen dat dit de beste kapsalon was die ze ooit geproefd hadden.

Ronald
20 augustus 2021
Patex R Dental Bouw
19 augustus 2021

Erg lekker,zoals altijd!!!!

E.
12 augustus 2021

Super lekker! De groenten mogen er de volgende keer wel apart bij. En misschien is tzatziki een mogelijkheid? Maar echt genoten, het was top!

Y.F. van Veen
12 augustus 2021

Heerlijk eten alleen jammer dat het eten een beetje koud was.

Anoniem
10 augustus 2021

Patat was koud.

Andre
9 augustus 2021
Pablo
8 augustus 2021

Echt een aanrader dit restaurant om te bestellen

Neny
7 augustus 2021
Birdy
5 augustus 2021

alles superdepuper

Yvanka
5 augustus 2021

Heerlijke kapsalon, maar dit keer helaas lauw ontvangen.

Erin Roescher
4 augustus 2021

Bij de patat zat curry in plaats van ketchup. En bij de durum zat geen helemaal geen knoflooksaus. De salade op de durum was zuinig

Eva
1 augustus 2021

Eten was weer prima, zoals altijd! Bezorging duurde erg lang, 1,5 uur, maar het was ook zaterdagavond.. en de bezorger was heel vriendelijk!

Johanna allagonda
31 juli 2021

Het was weer Heerlijk buurman.

Poortman
29 juli 2021

De saus ontbreekt bij beide gerechten. Heel jammer.

NP
28 juli 2021
E.
28 juli 2021

Zeer snel in huis (later op avond). Ontzettend lekker!

Birdy
24 juli 2021

Heerlijk gegeten. Alles prima. Absoluut een aanrader!

Arne
23 juli 2021

Goed gedaan, constante kwaliteit

Pablo kirchev
18 juli 2021

Super lekker gegeten .alleen de sla vond ik wat karig

Jayden
18 juli 2021

We moesten vrij lang wachten op onze bestelling en toen we onze bestelling eindelijk kregen was de bestelling koud. De patat was helemaal doorweekt en koud en onze turkze pizza was bijna koud. Omdat ons eten niet lekker warm was hebben we er niet echt van kunnen genieten zoals we anders wel deden bij Mouni.

Andre
16 juli 2021
Th.W. Menks
13 juli 2021

Dit was de tweede keer dat ik een FLESJE cola bestelde, in plaats van een blikje. En dit is ook de tweede keer dat ik TOCH een blikje kreeg. De eerste keer kreeg ik 20 cent terug en de verklaring dat de flesjes op waren. Maar vandaag wist de bezorger van niets. Als het zo moeilijk is om flesjes drinken te verstrekken, is het misschien wijzer om de flesjes uit het assortiment te halen, want het mag niet de bedoeling zijn dat je de klanten zo teleurstelt. En nu ben ik nog 20 cent kwijt, ook. Dat geld kan me niet schelen, maar de manier waarop dat gebeurt, deugt niet.

De leeuw
10 juli 2021

Goed was op tijd

Surendera
9 juli 2021

Kip schotel was erg koud en patat slap Jammer normaal altijd wel lekker eten

Lucy
6 juli 2021

Bezorging was sneller dan aangegeven :-) Maar er was geen salade meegeleverd. Die is later nog gebracht. Ik miste de heerlijk uitjes en tomaten met knoflook, die ik normaal bij Mouni wel altijd krijg als ik daar eet. De Turkse pizza was super

Thijs
30 juni 2021
Sandra Homan
29 juni 2021

Normaal zijn wij altijd erg tevreden. Maar helaas deze keer iets minder. Mijn dochter haar knoflook saus was zuur en onze salade was erg verlept en rook niet meer fris. De schotels met vlees en patat waren wel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MMM
28 juni 2021

Heerlijke kapsalon een dikke 10!!! Bezorging ook super snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
26 juni 2021

Kapsalon en friet besteld. De friet was zeer lauw en slap (niet opgegeten), kapsalon was prima.

Th.W.Menks
24 juni 2021

Ik weet niet of een cheeseburger zonder kaas wel een cheeseburger genoemd mag worden. Afgezien daarvan heb ik geen klagen. Alles is goed bereid, en vlot en correct bezorgd.

Aj
24 juni 2021

Het was lekker maar beetje weinig voor een grote kapsalon. En jullie waren telefonisch niet bereikbaar tijdens normale uren. En bezorgers wist de basis niet te vinden.

John
20 juni 2021

Smaakte weer uitmuntend. Vond alleen de patat iets te kort gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
20 juni 2021

Heerlijk gegeten, goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P de Boer
19 juni 2021

Voor de zoveelste x aangegeven geen tomaat op de Turkse pizza's! Nu moesten we weer alles eruit trekken. Heel jammer

Kapsalon Danny
19 juni 2021

Was weer geweldig!! Vaste recept doet wonderen voor het vele gebruik van bier!! Wij zijn jullie dankbaar en zorgen ervoor dat de kater minder wordt! Gr. Danny (kapsalon), Lykle (het mannetje) , Niels( yusuf/pater)

Sytske
18 juni 2021

Zoals altijd weer heerlijk!👍

Edwin
17 juni 2021

Dikke prima, aardig, vlot en altijd goed.

anoniem
15 juni 2021

een hele respectvolle en vriendelijke bezorger. Het eten was ook heel erg lekker!!

Nieuwhof
13 juni 2021

altijd top

Zwaan
13 juni 2021

Patat in de kapsalon was erg slap en niet erg lekker. Vlees zat ook niet zo heel veel smaak aan. De kapsalon is hier normaal beter! Bezorging was heel snel, dat was perfect.

Peter
13 juni 2021

Het blijft de.lekkerste kapsalon. Lekker warm geleverd en op de afgesproken tijd. Met andere woorden: het was weer top.

Anne
12 juni 2021

Heerlijk gegeten! Het smaakte echt heel goed. De pittige saus is niet heel pittig, dus als je van pikant houdt kun je het beste extra sambal bij bestellen.

Sytske Hoonstra-Veenstra
11 juni 2021

Heerlijk 🤤!👍

Hein
7 juni 2021

Rauwkost ontbrak helaas maar snelle bezorging en een lekkere kapsalon:)

Karin
6 juni 2021

Kapsalon besteld. Lekker mals vlees, de gehele combinatie is echt heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinke
6 juni 2021

In eerste instantie een koudige kapsalon gekregen. Even gebeld en een nieuwe warme kapsalon gekregen. Dat staat het bedrijf goed

Mila
6 juni 2021

Nog nooit z, on slechte kapsalon gehad. €9,00 grote bak nou vlees zat er amper geen salade. Romduit slecht. Nooit weer

Schendelaar
4 juni 2021

Wij bestellen altijd bin jullie en nog nooit probleem en maar vandaag 4 juni wel besteld voor 20 euro en dan denk je lekker eten zit er maar voor 1 persoon in in plaats voor twee jammer maar het is later goed gekomen verder toppie

Th. W. Menks
31 mei 2021

Prima bereid, ruim op tijd bezord. Ik heb lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kral
30 mei 2021

Super klantvriendelijk. Goede kwaliteit eten. Schoon netjes en hygiënisch. Aanrader om er wat te eten of bestellen.

Erik
28 mei 2021

De beste kebab van Leeuwarden!