Beoordelingen van Falafel Mouni Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Fransje
29 november 2021

Er miste ingrediรซnten uit de bestelling (o.a. saus & kaas) en hierdoor was het niet wat je ervan verwachte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K kuper
29 november 2021

Kwaliteit kon ik niet beoordelen omdat we het eten niet meer nodig hadden. We hadden voor bezorging om 18.00 uur gevraagd, maar het eten kwam pas om 19.45 uur. Aangezien er meerdere gasten waren en we ook elders iets hadden besteld hebben dus enkele personen geen eten gekregen. Erg gรชnant. De bezorger was heel vriendelijk

Mark
29 november 2021

Helaas was het weer (gedeeltelijk) koud. Broodje cheeseburger was echt niet warm meer, en er zat heel veel saus op. Mijn dochtertje hoefde het niet, en ik vond het ook niet lekker. Het was meer een broodje saus met een lauwe hamburger en kaas. Andere broodje en patat waren top!

De man met de hoed
28 november 2021

Als het eten ingepakt en wel nog een half uur in de winkel staat, dan komt het gewoon altijd koud bij de klant. En helaas gebeurt dat de laatste tijd wel erg vaak. En patat en tosti's zijn niet lekker als ze koud zijn. Ik weet dat de kwaliteit goed kan zijn. Als ik in de winkel eet, is het altijd goed! En ik weet ook zeker dat het niet aan de bezorger ligt. En als dat nog niet gebeurt, is het misschien wel een goed idee om de bestellingen in piepschuim bakken te vervoeren, zodat het langer warm blijft, onderweg.

Klaas
27 november 2021

Was prima allemaal

S de leeuw
25 november 2021

Snel bezorgd en op Tijd๐Ÿ‘

Iw
25 november 2021

Lekker gegeten. Binnen aangekondigde tijd bezorgd.

Jessica Muizer
24 november 2021

Eten was uitstekend bezorger gaf ons blikjes fanta die we niet besteld hadden, direct gezegd dat het niet van ons was, na bezorging aan tafel kwam ik er achter dat we de salade die bij de kapsalon zit niet ontvangen hadden

Fatima
23 november 2021

Helaas de salade en saus vergeten, maar t was heerlijk zoals altijd!

Safiya
22 november 2021

Had alleen 2 stukjes karton in de schotel deluxe maar kan gebeuren, geen probleem. Het eten was voor de rest heerlijk en goed warm. Veel sausjes er bij en het was voor mij met 3 kindjes meer dan genoeg. Bestelling kwam snel en gratis thuis bezorgd, jullie site is erg makkelijk en vriendelijk in gebruik, kortom ik ben erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
22 november 2021

Smaak was prima,jammer dat het eten lauw was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jouke
20 november 2021

Lekker eten,en goed warm bij aankomst.

Ed
20 november 2021

Was heerlijk qua smaak. Helaas niet warm en knoflooksaus stond op de bon maar niet bij het eten.

Peter
19 november 2021

Helaas vandaag niet zoals ik gewend ben. Eten was koud. Waarschijnlijk meerdere adressen afleveren in een rit. Als je dan de laatste bent is het pech hebben.

Sylvia
14 november 2021
Aniel en sylvia
10 november 2021

Zoals gewoonlijk weer super Dikke 10 ๐Ÿ‘

Charlotte
9 november 2021

Record bezorging XD Stond met 10 minuten al bij de deur. Ik woon dichtbij maar als nog vind ik het knap!

Liesbeth
8 november 2021

Jullie kapsalon is heerlijk !! Alleen moest het om zes uur bezorgd worden . En stond de bezorger al om half zes voor de deur . Dat was wel erg jammer . Want nog niet iedereen was thuis

Jan de Boer
8 november 2021
Eva
7 november 2021

Bezorgd op het gevraagde moment, vriendelijke bezorger, warm en lekker eten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja Meindertsma
3 november 2021
Fatima
1 november 2021

Heerlijk eten zoals altijd! & Hele lieve en vriendelijke bezorger daar mogen meerdere bezorgers een voorbeeld aan nemen!

Aniel Sylvia
1 november 2021

Zoals gewoonlijk Dikke 10

J.H. Lubbers
30 oktober 2021

lekkerste kapsalon die ik ken maar helaas was het gister minder dan normaal, bakje was niet helemaal vol zoals normaal wel en de inhoud was lauw terwijl ik normaal me handen aan de onderkant van het bakje brand. Levering is altijd keurig op tijd, eerder iets te vroeg dan te laat en dat is een compliment waard alleen jammer dat het gisteren kwa kwaliteit erg tegen viel.

Dinara
29 oktober 2021

Het eten was koud toen het aankwam

Boonstra
28 oktober 2021

De kapsalon was lauw, en de bezorging was aan de late kant

Mojo
27 oktober 2021

Weer waren de sausjes vergeten. Ook degene die we extra bij hadden besteld en betaald. Een Turkse pizza zonder saus is echt even doorbijten... Het is goed geweest.

Matthijs
26 oktober 2021
Robert
24 oktober 2021

Eerste keer eens besteld , waar we anders gewoon bij jullie eten. Kwaliteit was lauw, patat koud jammer genoeg. Is natuurlijk ontzettend druk want als ik bij jullie eet is het altijd heerlijk. Dus voortaan gewoon naar jullie toe en dan lekker eten. Succes en een fijne avond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F Groot de
23 oktober 2021

Hallo Ik moet zeggen , normaal zijn wij zeer tevreden over jullie eten maar dit keer was het gewoon koud niet lauw maar echt koud , het kwam 20 min later dan aangegeven en dat kan natuurlijk gebeuren maar het was net of heeft ons eten ook moeten wachten voor het weg gebracht werd ! Het was dat wij allemaal knorrende magen hadden , anders hadden we het terug gestuurd . Nogmaals wij bestellen regelmatig bij jullie naar tevredenheid maar wilde hier wel een melding van doen . Met vriendelijke groeten De Groot

Mevrouw de Ruiter
18 oktober 2021

Het vlees op broodje doner was niet meer warm. Kapsalon niet zo lekker als anders. Misschien door drukte. Want wij zijn anders heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan veenstra
17 oktober 2021

Jammer was bijna koud .. hoop volgende keer wel beter. ben het beter gewend.

Sytske Hoonstra
16 oktober 2021

Voor het eerst een Turkse pizza besteld en hij was heerlijk! ๐Ÿ‘

X
16 oktober 2021

Erg lekker

Bakker
16 oktober 2021

Wederom heerlijk

Shanaka
16 oktober 2021

Ik bestelde een pittige kapsalon maar ze bezorgden me een knoflook kapsalon. Ik ben allergisch voor knoflook. Ik zou grote problemen moeten hebben als ik het opeet zonder te controleren. De service is echt slecht. bestel niet bij hen, er zijn zoveel andere plaatsen om te bestellen.

Cor hofman
15 oktober 2021

Prima en keurig op tijd topklasse

Greetje
13 oktober 2021

Heel jammer en niet van jullie gewend, de Turkse pizza was niet lekker. De pizza was erg taai en sommige stukken keihard. De verdeling in de pizza was ook niet wat we gewend zijn, de groente zat in de ene helft en het vlees in de andere helft. De smaak was wel goed. Hopelijk de volgende keer weer als van ouds.

Carla vd Veen
12 oktober 2021

Nadat een aantal keren de kipschotel in een laag vet dreef een tijd lang niets besteld. Vandaag opnieuw geprobeerd, geen laag vet onderin het bakje maar nagenoeg koud, de kip was koud te noemen en de friet kwalijk lauw. Kortom opnieuw de bestelling van Mouni weggegooid. Jammer, de kwaliteit van het eten is goed maar de rest schijnt nogal lastig te zijn, in ieder geval is ons vertrouwen in Mouni zover gedaald dat we er geen vertrouwen in hebben en er wel klaar mee zijn.

Anoniem
12 oktober 2021

Alles was koud .

Jan
10 oktober 2021

Precies zoals omschreven. En op tijd zoals afgesproken.

Kd
9 oktober 2021

Zeer verslavend deze kapsalon vrijdag's na het werk even 1 kapsalon halen nu vanmiddag 1 laten bezorgen vriendelijke eigenaar & personeel ook zeer netjes in de zaak ik kom zeker vaker

Lot
9 oktober 2021

Snelle bezorging, warm en lekker!

Aniel Sylvia
4 oktober 2021

Gevraagd naar hete saus. Maar weer geen hete saus Jammer want dat gebeurt te vaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
3 oktober 2021

Precies op de afgesproken tijd en nog altijd de beste kapsalon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna allagonda
3 oktober 2021

Het was weer heerlijk buurman !! Groetjes Johanna

Dalstra
1 oktober 2021

Lekker eten en keurig op tijd bezorgd. Klein minpuntje:was niet erg warm.

Toine Baboine
27 september 2021
Andy
27 september 2021

Bezorging kwam 30 minuten later dan verwachte tijdstip. En de kapsalon was lauw. Normaliter ben ik tevreden over de tijd van bezorging en kwaliteit van het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
24 september 2021
Pablo kirchev
20 september 2021

Echt een aanrader dit restaurant om te bestellen

jan veenstra
19 september 2021

was heerlijk Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniรซl
18 september 2021

Onze patat was een beetje slap. Verder was de bezorging wel snel

Anton Poort
18 september 2021

De bezorging was op tijd en vriendelijk en Mouni heeft niet voor niets twee jaar op rij de prijs gehad voor de beste kapsalon van Nederland. Het was heerlijk.

Tineke
15 september 2021

Altijd super.Zowel kwaliteit als bezorgers.

bart van der meer
13 september 2021

kan niet beter,aanbevolen door mijn dochter...maar echt heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A
12 september 2021
W de Jager
11 september 2021

Een half uur te laat, en de verpakking stonk naar rook... De bezorger rookt dus in de auto.... Was waste klant... Maar na deze ervaring...

Amina
29 augustus 2021

Er zat geen groente bij onze kapsalon. Teveel knoflooksaus op de kapsalon. En in de beschrijving aangegeven dat 1 kapsalon zonder kaas moest maar ook op die kregen we met kaas. Voor de rest wel genoten van de kapsalon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
29 augustus 2021
Pablo kirchev
29 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten

J
28 augustus 2021

Tijdens het bestellen word de mogelijkheid gegeven om een opmerking toe te voegen aan de bestelling. Wanneer deze optie gegeven word is het wel zo fijn dat deze gelezen word en bij een redelijk normale vraag/opmerking ook uitgevoerd word. Dit is niet de eerste keer dat de opmerking volledig overgeslagen word.

E
28 augustus 2021

Had gevraagd om groenten ernaast. Kreeg ik ook, maar ook zaten ze erin. Niet nodig. Vorige keer veel beter, alles

Sido
28 augustus 2021

Bezorging mooi optijd en een heerlijke kapsalon.

Wester
27 augustus 2021
Gerben
22 augustus 2021

Mijn zoons uit Arnhem waren op bezoek en ook zij konden be-amen dat dit de beste kapsalon was die ze ooit geproefd hadden.

Ronald
20 augustus 2021
Patex R Dental Bouw
19 augustus 2021

Erg lekker,zoals altijd!!!!

E.
12 augustus 2021

Super lekker! De groenten mogen er de volgende keer wel apart bij. En misschien is tzatziki een mogelijkheid? Maar echt genoten, het was top!

Y.F. van Veen
12 augustus 2021

Heerlijk eten alleen jammer dat het eten een beetje koud was.

Anoniem
10 augustus 2021

Patat was koud.

Andre
9 augustus 2021
Pablo
8 augustus 2021

Echt een aanrader dit restaurant om te bestellen

Neny
7 augustus 2021
Birdy
5 augustus 2021

alles superdepuper

Yvanka
5 augustus 2021

Heerlijke kapsalon, maar dit keer helaas lauw ontvangen.

Erin Roescher
4 augustus 2021

Bij de patat zat curry in plaats van ketchup. En bij de durum zat geen helemaal geen knoflooksaus. De salade op de durum was zuinig

Eva
1 augustus 2021

Eten was weer prima, zoals altijd! Bezorging duurde erg lang, 1,5 uur, maar het was ook zaterdagavond.. en de bezorger was heel vriendelijk!

Johanna allagonda
31 juli 2021

Het was weer Heerlijk buurman.

Poortman
29 juli 2021

De saus ontbreekt bij beide gerechten. Heel jammer.

NP
28 juli 2021
E.
28 juli 2021

Zeer snel in huis (later op avond). Ontzettend lekker!

Birdy
24 juli 2021

Heerlijk gegeten. Alles prima. Absoluut een aanrader!

Arne
23 juli 2021

Goed gedaan, constante kwaliteit

Pablo kirchev
18 juli 2021

Super lekker gegeten .alleen de sla vond ik wat karig

Jayden
18 juli 2021

We moesten vrij lang wachten op onze bestelling en toen we onze bestelling eindelijk kregen was de bestelling koud. De patat was helemaal doorweekt en koud en onze turkze pizza was bijna koud. Omdat ons eten niet lekker warm was hebben we er niet echt van kunnen genieten zoals we anders wel deden bij Mouni.

Andre
16 juli 2021
Th.W. Menks
13 juli 2021

Dit was de tweede keer dat ik een FLESJE cola bestelde, in plaats van een blikje. En dit is ook de tweede keer dat ik TOCH een blikje kreeg. De eerste keer kreeg ik 20 cent terug en de verklaring dat de flesjes op waren. Maar vandaag wist de bezorger van niets. Als het zo moeilijk is om flesjes drinken te verstrekken, is het misschien wijzer om de flesjes uit het assortiment te halen, want het mag niet de bedoeling zijn dat je de klanten zo teleurstelt. En nu ben ik nog 20 cent kwijt, ook. Dat geld kan me niet schelen, maar de manier waarop dat gebeurt, deugt niet.

De leeuw
10 juli 2021

Goed was op tijd

Surendera
9 juli 2021

Kip schotel was erg koud en patat slap Jammer normaal altijd wel lekker eten

Lucy
6 juli 2021

Bezorging was sneller dan aangegeven :-) Maar er was geen salade meegeleverd. Die is later nog gebracht. Ik miste de heerlijk uitjes en tomaten met knoflook, die ik normaal bij Mouni wel altijd krijg als ik daar eet. De Turkse pizza was super

Thijs
30 juni 2021
Sandra Homan
29 juni 2021

Normaal zijn wij altijd erg tevreden. Maar helaas deze keer iets minder. Mijn dochter haar knoflook saus was zuur en onze salade was erg verlept en rook niet meer fris. De schotels met vlees en patat waren wel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MMM
28 juni 2021

Heerlijke kapsalon een dikke 10!!! Bezorging ook super snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
26 juni 2021

Kapsalon en friet besteld. De friet was zeer lauw en slap (niet opgegeten), kapsalon was prima.

Th.W.Menks
24 juni 2021

Ik weet niet of een cheeseburger zonder kaas wel een cheeseburger genoemd mag worden. Afgezien daarvan heb ik geen klagen. Alles is goed bereid, en vlot en correct bezorgd.

Aj
24 juni 2021

Het was lekker maar beetje weinig voor een grote kapsalon. En jullie waren telefonisch niet bereikbaar tijdens normale uren. En bezorgers wist de basis niet te vinden.

John
20 juni 2021

Smaakte weer uitmuntend. Vond alleen de patat iets te kort gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
20 juni 2021

Heerlijk gegeten, goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P de Boer
19 juni 2021

Voor de zoveelste x aangegeven geen tomaat op de Turkse pizza's! Nu moesten we weer alles eruit trekken. Heel jammer

Kapsalon Danny
19 juni 2021

Was weer geweldig!! Vaste recept doet wonderen voor het vele gebruik van bier!! Wij zijn jullie dankbaar en zorgen ervoor dat de kater minder wordt! Gr. Danny (kapsalon), Lykle (het mannetje) , Niels( yusuf/pater)

Sytske
18 juni 2021

Zoals altijd weer heerlijk!๐Ÿ‘

Edwin
17 juni 2021

Dikke prima, aardig, vlot en altijd goed.

anoniem
15 juni 2021

een hele respectvolle en vriendelijke bezorger. Het eten was ook heel erg lekker!!

Nieuwhof
13 juni 2021

altijd top

Zwaan
13 juni 2021

Patat in de kapsalon was erg slap en niet erg lekker. Vlees zat ook niet zo heel veel smaak aan. De kapsalon is hier normaal beter! Bezorging was heel snel, dat was perfect.

Peter
13 juni 2021

Het blijft de.lekkerste kapsalon. Lekker warm geleverd en op de afgesproken tijd. Met andere woorden: het was weer top.

Anne
12 juni 2021

Heerlijk gegeten! Het smaakte echt heel goed. De pittige saus is niet heel pittig, dus als je van pikant houdt kun je het beste extra sambal bij bestellen.

Sytske Hoonstra-Veenstra
11 juni 2021

Heerlijk ๐Ÿคค!๐Ÿ‘

Hein
7 juni 2021

Rauwkost ontbrak helaas maar snelle bezorging en een lekkere kapsalon:)

Karin
6 juni 2021

Kapsalon besteld. Lekker mals vlees, de gehele combinatie is echt heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinke
6 juni 2021

In eerste instantie een koudige kapsalon gekregen. Even gebeld en een nieuwe warme kapsalon gekregen. Dat staat het bedrijf goed

Mila
6 juni 2021

Nog nooit z, on slechte kapsalon gehad. โ‚ฌ9,00 grote bak nou vlees zat er amper geen salade. Romduit slecht. Nooit weer

Schendelaar
4 juni 2021

Wij bestellen altijd bin jullie en nog nooit probleem en maar vandaag 4 juni wel besteld voor 20 euro en dan denk je lekker eten zit er maar voor 1 persoon in in plaats voor twee jammer maar het is later goed gekomen verder toppie

Th. W. Menks
31 mei 2021

Prima bereid, ruim op tijd bezord. Ik heb lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kral
30 mei 2021

Super klantvriendelijk. Goede kwaliteit eten. Schoon netjes en hygiรซnisch. Aanrader om er wat te eten of bestellen.

Erik
28 mei 2021

De beste kebab van Leeuwarden!

Th. W. Menks
27 mei 2021

Het eten werd HEEL snel bezorgd (een kwartier na bestellen), door een vriendelijke jongman. Prima! Maar helaas was alles wel KOUD. Dat patat een beetje slap wordt tijdens transport, dat begrijp ik wel. Daar is niets aan te doen. Maar KOUD? Nee, dat is niet goed te praten. Dat kan dus vast wel beter!

Dachtietslekkersteeten
26 mei 2021

Alles was bijna koud.

Wiert de Vries
24 mei 2021

Altijd lekker hier! Al meer dan 5x besteld en nog nooit enige problemen ervaren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
18 mei 2021
MMM
17 mei 2021

De kapsalon was heerlijk en de bezorging super snel! Een dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guido
15 mei 2021

Eten was lekker! Helaas werd het eten eerst bij een verkeerd adres bezorgd en moest hierdoor erg lang wachten.

Jouke Lemke
10 mei 2021

Heerlijke kapsalon. Goed gevuld met vlees en kaas. Er wordt attent gereageerd op vragen om toevoeging ( bv. pepers ) e.d. Snelle levering. Elke keer een feest.....!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.H.
9 mei 2021

Al vaker een broodje in de zaak zelf gehaald. Altijd goed. De broodjes zijn goed gevult met vlees en de prijs/kwaliteit is goed. Bij mijn bestelling was echter de knoflooksaus voor de Turkse pizza's niet meegeleverd. Dat was jammer. Vandaar de 3 sterren en niet de volle 5.

elsa
8 mei 2021

de smaak was goed, jammer dat het zover afgekoeld was.

Damian
5 mei 2021

Ik dat de patat wel wat langer gebakken mocht worden. Het was amper gebakken, ik vond het meer warme aardappel. Dit zorgde er toch wel voor dat het complete plaatje iets acheruit ging. Verder vond ik de saus, het vlees en dus de kaas wel erg lekker!

Ronald
2 mei 2021

Was weer super ... 1 : in 20 minuten bezord op drukke tyd 19.15. 2: alles maar dan ook alles zat erbij, zelfs mn bakje augurk komkommer. 3: rijkelijk belegd. 4: vers en goed op temperatuur. 5: vriendelijke bezorgers. Conclusion: best in town ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘ˆ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joan
2 mei 2021

Eten was lauw, ondanks dat wel lekker. Half uur te vroeg bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bryony
2 mei 2021

Het eten was koud, bezorger was ook erg onvriendelijk, helaas dit keer geen goede ervaring mee... voorlopig maar even niet

Ronald
30 april 2021

Tiptop....100procent ๐Ÿ‘

Th. W. Menks
29 april 2021

Altijd goed! Lekker eten en vlotte, correcte bezorging. Ik heb niks te klagen.

Dahlia
28 april 2021

Eten top Bezorging zeer slecht al was het wel keurig op tijd. De (fiets) bezorger bepaalt zijn eigen fooi, bestolen zo voelt het. Eerlijkheid is er niet meer bij tegenwoordig.

Peter J
28 april 2021

Makkelijk te bestellen snel geleverd. Fijn dat je een indicatie krijgt van de lever tijd. En! Wij hebben genoten van een heerlijke kapsalon, een grote gelukkig met de salade apart. Dit doen wij vaker.

Andrรฉ J
27 april 2021

De beste kapsalon in Leeuwarden eo

Ine Lw
27 april 2021

Goed op temperatuur en van smaak. Mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Will
27 april 2021

Heel veel weke vlaamse friet, weinig vlees. Maar wel veel gesmolten kaas. Maar wel een zeer grote portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan
27 april 2021

lekkere kapsalon.

Grand cafe kleine
26 april 2021

Mouni mouni, T eten is er top. Alleen groenvoer, Hoek g'woon nie. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ‘Œ#dรถnernr1

Eva
17 april 2021

Eten was weer top!! En binnen de geschatte tijd bezorgd.

Anoniem
15 april 2021

Zeer tevreden! Het eten was heerlijk! Bezorging ook super snel, een dikke 10!

Bleeker
11 april 2021

Snelle bezorging. Vriendelijk. En warme, smakelijke en royale maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
6 april 2021
Jolanda
5 april 2021

Prima service. Je wordt goed via mail op de hoogte gehouden van je bestelling

Ronald
4 april 2021

Binnen 20 minuten dit x...bizar snel๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. En patat gewoon vers ...ruime porties ...broodsje oek tiptop weer๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
4 april 2021

Erg spijtig dat de sausjes ( knoflook en of pikant) niet waren toegevoegd aan de broodjes kebab en dat het bakje knoflook saus niet in het tasje zat. De Turkse pizza was heerlijk.

Astrid Schoot
4 april 2021

Ik snap de drukte..laat ik daar mee beginnen maar 18.15 besteld bezorgtijd 19.15 maar het kwam pas om 19.55 uur. Eten was niet warm meer helaas! Ondanks dat was kwaliteit nog redelijk...maar volgende keer gaan we maar afhalen!

Cornelisse
3 april 2021

Al jaren komen wij regelmatig bij jullie eten. Altijd gezellig en lekker. Vanavond was het helaas echt zo slecht van kwaliteit :( misschien omdat het op zaterdagavond rond 18:00 spitsuur is... De patat was echt veeeeel te kort gebakken. Terwijl die normaal altijd zo lekker is, was de patat nu volgens mij maar 2 minuten gebakken. Zo slap en lauw en wit van kleur. De Turkse pizza was ook te lang in de oven geweest en de knoflooksaus was zuur. We zijn dit zo niet gewend :( er zat trouwens ook een pizza teveel in.. dat is toch ook wel zonde voor jullie. We proberen het gewoon nog een keer binnenkort ;-)

Dennis
1 april 2021

De patat in de kapsalon was hee laf, waren zeker nooit goed gebakken. Volgezogen met vet. Maar hoe moeten ze ook goed gebakken zijn als het 10 minuten na bestelling al voor de deur staat...

Carlo
31 maart 2021

Besteld, en binnen 20 minuten stond de bezorger bij mijn voordeur! Heerlijk gegeten!

Anoniem
30 maart 2021

Had besteltijd om 20:00 kreeg het precies op dit tijdstip. Top bezorging en goed eten!

Wytse
29 maart 2021

Makkelijk bestelproces via eigen website, eten werd zelfs 10 minuten eerder bezorgd. Bezorger stond netjes op ruime afstand en was correct en vriendelijk. Eten was goed en netjes verzorgd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Plazizier
29 maart 2021

De turkse pizza's waren aangebrand zodanig dat er stukken weggegooid moesten worden. De overige gerechten waren prima. En goed warm Bezorging duurde wel lang. Ruim een uur

Frans de Haan
28 maart 2021

Patat was lauw tot koud broodje lauw opgewarmd in magnetron wordt Patat slap smaak was redelijk tot goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
28 maart 2021

Dikke prima alweer. Nx meer aan doen. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
27 maart 2021

Alles was koud patat slap niet lang genoeg gebakken. Levering duurde 1.5 uur. (10min rijden naar locatie) Zat een dode mug in de tas. Dit was 1x en nooit meer

Sytske
25 maart 2021

Zoals altijd weer heerlijk!๐Ÿ‘๐Ÿ˜ƒ

Lennaert
23 maart 2021
Ronald
21 maart 2021

Tiptop...een dikke 10.....zelfs de gevraahde aparte augurkjes zaten erbij๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Hedzer
20 maart 2021

Kapsalon met verkeerde saus en zonder salade bezorgt. Na telefonisch contact over foutieve bezorging afgesproken om het opnieuw te bezorgen met salade en een blikje frisdrank van Mouni. Bij de 2e bezorging wederom geen salade en ook geen blikje frisdrank. Smaak en kwaliteit matig.

Veen
20 maart 2021

Heerlijk en snel bezorgd ๐Ÿ‘

Erik
17 maart 2021

Nog steeds de lekkerste kapsalon van Nederland!

Ronald
15 maart 2021

Tiptop...heerlijk eten en zelfs de aanpassing op mien bakje salade was perfect. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Marlinda
15 maart 2021

Helaas zat er geen falafel op mn Turkse pizza met kip doner. Desondanks was t zoals altijd wel erg lekker..

Shania
15 maart 2021

De bestelling was er super snel en het is top dat we nog later op de avond kunnen bestellen. Helaas was de patat wel slap en zat er amper zout op, wat de keren dat wij hiervoor hebben besteld, niet zo was.

Niels
14 maart 2021
J.Veenstra
13 maart 2021

was fantastisch.. het smaakte heerlijk. Bedankt.. en zal weer bestelen

Bram
13 maart 2021

Smaakte goed

Marnix
11 maart 2021

Zeer snelle bezorging alleen jammer van half gevulde bakjes knoflooksaus. Verder goede porties met zeer lekker eten van prima kwaliteit.

`J.H. Lubbers
11 maart 2021

prima en lekkere kapsalon en de bezorging was eerder dan de aangegeven tijd. Wat mij betreft prima!!!

Cor
7 maart 2021

Super lekker ๐Ÿ‘Œ

Samir
5 maart 2021

Vriendelijk personeel en de beste kapsalon

Jan
28 februari 2021

Weer heerlijk gegeten. Vriendelijke bezorger en exact op tijd. SUPER !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
28 februari 2021
Fca
28 februari 2021

Eerste keer dat wij mouni voor thuis besteld hebben. Ik heb een paar keer bij de winkel geweest en de kwaliteit is totaal anders als wat we gisteren hebben gekregen. De turkish pizza was niet eetbaar (rare smaak) en de falafel had bijna geen groente en de deeg was niet gaar. Wij zijn echt teleurgestelt. Never again.

Finnema
27 februari 2021

Het was uitstekend en snelle nette bezorging.

Mitchell
26 februari 2021

De kapsalon was super lekker beetje jammer dan de kapsalon 2 blokken verder werd bezorgd en dan mijn buurman het bij mij kwam brengen

Schendelaar
25 februari 2021
Anna
24 februari 2021

Altijd lekker

R. S.
22 februari 2021

Snel bezorgd door zeer beleefde bezorger. De lekkerste 'kapsalon' van Leeuwarden. Top...!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josephine
21 februari 2021

Helaas maar drie sterren deze keer, in plaats van vijf. We zijn altijd heel erg tevreden maar nu was de bovenkant van de kapsalon verbrand. En die smaak bleef erin zitten ook nadat mijn man de verbrande stukjes eraf had gehaald. Zo jammer! Dat moet degene die het heeft ingepakt toch gezien hebben. De Turkse pizza was wel goed.

Gerald
20 februari 2021

Heerlijk!

Jacco Vroegop
20 februari 2021

turkse pizza was niet heel warm, maar wel lekker. De kapsalon was prima.

Centraal Bureau Comenius
19 februari 2021

Grote bestelling geplaatst, snel bezorgd en heerlijk gegeten!!! Voor herhaling vatbaar

Francis La Lau
18 februari 2021

Altijd lekker! Aardige bezorger ook

Cynthia van Ekeren
17 februari 2021

Top weer! Goed, snel en smakelijk!โ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธ

Dahlia
16 februari 2021

Bezorging top!!! Kapsalon was heerlijk, vindt alleen dat je op een broodje gezond wel ook ham hoort te doen.

Gerie
14 februari 2021

Op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. En het eten was weer prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arne
14 februari 2021

prima eten. wel wat vroeg geleverd, ik was nog niet thuis ( een half uur)

Jacqueline
13 februari 2021

De smaak was echt lekker Maar de Turkse piza was lauw , bijna koud De kapsalon was prima

Michiel
9 februari 2021

Was weer dikke prima!

Cynthia van Ekeren
6 februari 2021

Niets op aan te merken, smaakte goed en vlot bezorgd!โ˜€๏ธ

Ali
5 februari 2021

Super snel en super goed!

Sebastian Ariza
5 februari 2021

Ik had voordat ze open waren al besteld en aangegeven het om 12 uur te willen hebben, snelle bezorging en het eten was nog warm. Kwaliteit van het eten is zoals gewoonlijk zeer goed en zeker beter dan andere restaurants in Leeuwarden als je zoekt naar turks(?) eten!

M Popken
3 februari 2021

Dank jullie wel voor de bezorging. Mooi op tijd en wij hebben zitten smikkelen.

Anoniem
1 februari 2021

Heeft heerlijk gesmaakt! Lekkere kapsalons!

anoniem
1 februari 2021

Beste kapsalon ooit, aantrof personeel niks te klagen zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P de Boer
1 februari 2021
Rosa
1 februari 2021

Helaas was het druk, het duurde meer dan een uur voordat het eten er was. En het was lauw. Wel lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naresh Yadav Avula
31 januari 2021

Excellent taste. I love the green pepper in your salad. Thank you so much.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De boer
30 januari 2021

De kip was niet lekker! Net alsof hij over datum was!

Natasja
30 januari 2021

Goed gegeten, altijd lekker. Boven verwachting snelle en correcte bezorging

Lammertsma
30 januari 2021

Top zoals altijd

Niek alma
30 januari 2021

Duurde langer dan de geschatte tijd

Willem
30 januari 2021

Normaal gesproken is het goed maar gister 2 uur moeten wachten! We hebben om 1800u besteld, zouden om 1900u leveren en dit werd uiteindelijk 2000u. Om 1930u gebeld waarom het zo lang duurde, ja het is druk... Zet dan niet op de site dat je om 1900u levert!! De extra frietjes die we besteld hebben waren koud. Deze keer zeer slechte ervaring.

van Veen
29 januari 2021

Lekker eten, ruime porties, op tijd bezorgd.

Cloud86
29 januari 2021

De bestelling was 20 minuten later dan afgesproken. De patat niet heel warm en er zat geen groenten bijgeleverd.

Naรฏma
27 januari 2021

Kapsalon was koud. Eten kwam pas na anderhalf uur.

Jolanda Glim
26 januari 2021

Altijd top, we hadden een familie kapsalon. Was meer dan genoeg en heerlijk ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Hendrik
25 januari 2021

Lekkere kapsalon, vriendelijker bezorger.

Hennie
19 januari 2021

Het bestelde was heerlijk en ook goed warm. Miste bij de (overigens heerlijk verse) groenten de kool, olijven e.d. En 10 min. te vroeg. Toen was nog niet iedereen thuis.

Martin
18 januari 2021
jan willem
17 januari 2021

heerlijk! mooi op tijd en goed warm!

Sytske
16 januari 2021

Zoals altijd weer heerlijk! ๐Ÿ‘

Annie Kemps
16 januari 2021

de falafel was heerlijk maar de salade wat saai

Petra
15 januari 2021

Helaas, we hadden ons verheugd op n heerlijke kapsalon maar we werder er allebei misselijk van. De kapsalon is in de prullenbak beland, jammer. Hoop dat t snel weer de lekkerste kapsalon wordt! Wanneer t zover is mogen jullie me een berichtje sturen dan bestel ik weer ;)

Paul
14 januari 2021

By aankomst was het eten byna koud smaak was goed

Piet
14 januari 2021

Helaas 1 kapsalon koud erg zonde!

anton veenstra
12 januari 2021

Op tijd bezorgd. Goed warm. Heerlijke kapsalon.

Sandra Homan
11 januari 2021

Het was weer heerlijk!! En zelfs nog eerder bezorgd dan de aangegeven tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josephine
9 januari 2021

Heerlijk! Vriendelijke bezorger die zich heel netjes aan de coronaregels hield!

๐Ÿ˜‹
8 januari 2021

Heerlijk en super snel! Tanx

Familie van der Bij
7 januari 2021

Het was verrukkelijk, er mag alleen wat meer salade bij. Dit is weinig voor 5 personen.

B.Holwerda
6 januari 2021

Snel bezorgd en zoals altijd erg lekker en warm. Bakje sla was wel echt bizar kleine portie voor een xxl kapsalon, maar verder dik in orde!

Fien
3 januari 2020
Kim
2 januari 2020

Zoals altijd heerlijk!

Esmรฉe
1 januari 2020

Ik heb om 18:21 besteld en nog steeds niks ontvangen. Om 21:05 gebeld en toen zou het er "elk moment kunnen zijn". Later nog een paar keer geprobeerd te bellen maar kreeg meteen voicemail. Ik snap dat het druk is op nieuwjaarsdag maar ik vind dit echt belachelijk. Aangezien mijn wekker om 03:30 gaat voor werk ga ik nu maar op bed en ik zie graag mijn geld terug.

KJ
1 januari 2020

Frieten waren wat slap, verder was het heerlijk!

Martinus
31 december 2020

Heerlijk ๐Ÿ‘Œ

Sandra
30 december 2020

Heerlijk gegeten. Bezorger kwam keurig op tijd.๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Xandra
29 december 2020

Snelle bezorging heerlijke kapsalon!

Yelda
24 december 2020

Beste van Leeuwarden! Altijd lekker en op tijd!

Henk storm
22 december 2020

Het eten werd op tijd en warm bezorgd en echte aanrader

van der Linden
20 december 2020

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jouke Lemke
19 december 2020

Heerlijk gegeten. Kapsalon van topkwaliteit. Gevraagde uitbreiding van de rauwkostsalade netjes erbij gekregen. Top top top!!!

Naresh
18 december 2020

Delicious

Sander
18 december 2020

10/10 bezorging en eten beter is er niet

Lily
18 december 2020

Heerlijke kapsalon, snelle service

Yelda
17 december 2020

Het smaakte goed en een hle snelle levering, net als altijd! Vriendelijk personeel!

Oostvlieland
16 december 2020
Arne
16 december 2020

Goed gedaan

arends
14 december 2020

het was heerlijk en snel bezorgd . Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene Zandhuis
13 december 2020

Wrap kipfilet. Besteld met kaas. Zat er helaas niet op. Maar de smaak zoals altijd top. Levering precies volgens afspraak.๐Ÿ‘

Ymke
13 december 2020

Fantastische maaltijd, kan het aan iedereen aanbevelen.

Jel
12 december 2020

Te laat bezorgd en het eten was inmiddels koud. Dat het druk is mag geen excuus zijn. Meer koeriers in dienst nemen. Koud eten wil niemand. Weggegooid geld.

tefan
12 december 2020
Kim
11 december 2020

Zoals altijd heerlijk!

Wilander Maduro
8 december 2020

Beste kapsalon altijd lekker.. en ook andere maaltijden.

Willem
8 december 2020

Heerlijk, grote porties en snel geleverd

De boer
7 december 2020
Lennaert
6 december 2020
T.R.
5 december 2020

Lekker en snel๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ

Onbekend
3 december 2020

Vraag je of ze zoete uien erbij willenndoen zat er niet bij hoor altijd zelfde verhaal ben er wel klaar mee voortaan dunya donor aanrader !!

Josephine
30 november 2020

Het smaakte allemaal heerlijk. Netjes op de gevraagde tijd, vriendelijke bezorger. Het eten was wel erg afgekoeld, maar het was dan ook heel erg koud buiten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rico
29 november 2020

Super snelle levering, super lekker en ook was er duidelijk iets aan mijn opmerking gedaan. Bedankt voor het lekkere eten en de goede service.

Berat Turk
28 november 2020
Johannes
28 november 2020

Blijft de beste kapsalon

Faber
28 november 2020
Sahil, Amin
28 november 2020

Supperlekker! Heerlijk gegeten

jan
25 november 2020

Hiermee win je geen prijs voor de beste kapsalon meer veel teveel knoflook erop ligt gewoon onderin jaren geleden was het lekkerder

Dirk
22 november 2020

Perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
22 november 2020

Heerlijk eten, mooi vlees,goed verzorgd, keurige, snelle bezorging, ga volgende keer zeker weer hier bestellen. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lennaert
20 november 2020
Jens
20 november 2020

Kapsalon en bezorging top! Sla in het bakje een beetje bruin..

Jitse
16 november 2020

Altijd heel snel en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theun
13 november 2020

Heerlijk gegeten, snel bezorgd en lekker warm๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

M.
8 november 2020

Bezorger was te vroeg, we hadden een expliciete tijd aangegeven. Falafel was lekker, kapsalon was okรฉ. Vlaamse friet was slap. Helaas, over zโ€™n algemeenheid een teleurstellende maaltijd gegeten.

Aryan
2 november 2020

Familie kapsalon besteld, vlees was te zacht en doorweekt met knoflook saus, totaal geen smaak aan!!

Lebbink
2 november 2020

Prima en heerlijk.

Thommy
1 november 2020

Zit bijna 2 uur op mijn eten te wachten. Waardeloos!!

v/d Schaar
31 oktober 2020

Kapsalon groot besteld, was weer heerlijk! Goede kwaliteit en bezorging ook top, precies op het aangegeven tijdstip.

Rudolf
30 oktober 2020

Het was heel lekker.

De boer
28 oktober 2020

Omheining geplaatst zoals altijd, vragen voor de patat door te bakken bij de kapsalon, zelfs nog heen gebeld om dat dit te geven! En weer was de patat sop! Ben er nog misselijk van! Bedankt weer!

Phoebe
27 oktober 2020

Lekker eten en bezorging was coronaproof!!

Flow
26 oktober 2020

Een van de lekkerste kapsalons in jaren, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.