Beoordelingen van Falafel Mouni Leeuwarden

Recente recensies van Falafel Mouni Leeuwarden

5 sterren na 253 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd en we hebben heerlijk gesmuld.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan nogsteeds geen punt/opmerking vinden om te verbeteren, dus perfect. Bezorging keurig en ruim optijd. Kapsalon vet-wel-heerlijk als altijd. 👌

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig om 1700 uur en het komt vaak op tijd of 10 min later, geen probleem. vandaag kwam het echter 45 min te laat. Ik heb 30 min lunchpauze, dus die was alweer voormij. Als er even gebeld was dan had ik hier rekening mee kunnen houden, maar dit was niet het geval. De bezorger zegt vervolgens dat hij pas half 6 de weg op gegaan is. Als je pas vanaf half 6 bezorgd, zet dan niet een optie om vanaf 5 te laten bezorgen. onacceptabel. Daarnaast was de kwaliteit niet om over naar huis te schrijven. Al met al een dikke tegenvaller als vaste klant en ik zal de volgende keer ergens anders bestellen, tenzij er iets van een compensatie komt. Je hebt m'n nummer :)

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was langer dan de website aangaf maar dat kreeg ik keurig een berichtje over dat het door de drukte wat langer ging duren. Het eten was weer erg lekker en ook de kinderen hebben er flink in gehangen. Ondanks de mist was het eten goed warm.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk alleen was het niet warm dat was jammer! Groeten Piet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top en snel bezorgd, alleen miste de knoflooksaus deze keer.

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed. En keurig op tijd bezorgd.

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry, geen verbeter punten want de grote kapsalon was heerlijk , en "the masked bringer" (bezorger had zn helmpje hele tijd op) was er binnen 25min! op een zaterdag rond 18uur nogwel 👍

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de allerbeste

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd superlekker!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er stond geen kaas op de Turkse pizza met salade en kaas terwijl op de aluminium folie stond wel geschreven “kaas”. Ik heb vaker gebeld daar over maar niemand nam het op.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste kapsalon van Nederland is het zeker niet naar mijn mening. Heel veel patat, weinig vlees, kaas en saus!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste kapsalon! heerlijk, snel en warm

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee bakken Kapsalon en een Turkse pizza met kip besteld, en weer heerlijk gegeten! Optijd bezorgd.

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed klaargemaakt en ruim op tijd thuis bezorgd voor een redelijke prijs. Het kan niet beter.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en wederom netjes op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker bij Mouni. Snelle bezorging 👍

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had besteld om 18:30 omdat ik nog aan het werk was, voor 19:30 bezorging. Belt mn huisgenoot dat er 19:45 eten voor me is bezorgd. Super goeie snelle bezorging, maar wel zwaar waardeloos, m’n huisgenoot heeft het maar opgegeten allemaal. Eten was wel lekker zei ze maar ze hebben niet goed nagedacht in de zaak, beetje jammer.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige bezorgings service: ze beloven bezorging binnen een uur, en 20 minuten later zit je al lekker te smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt hele goede service snel bezorgd Echt heerlijke kapsalon super kwaliteit echt een aanrader

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vet wel de lekkerste kapsalon !

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vondt het eten eerlijk gezegd niet zo lekker. Vlaamse friet bij kapsalon. Zo vies. Kip zat amper smaak aan. Ik vond niet zo lekker.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk, en het werd mooi op tijd gebracht. Een aanrader.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit slecht. Vlees vd kapsalon bevatte veel bindweefsel etc. Friet was deels nog bijna rauw, beloofde groente niet gekregen. Sorry dit was niet te hachelen of voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima!

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste kapsalon van Leeuwarden!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste kapsalon !!

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heb heerlijk gegeten❤️

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee kapsalon groot besteld. Heerlijke kaassaus, lekker vlees. Prima😁

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😍😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de dürüm kip special staat op de site een saus naar keuze, maar vervolgens kun je die keuze nergens maken en moet je maar afwachten wat voor saus je krijgt.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon zoals altijd vol van smaak. Tot m'n verbazing waren ze 3 kwartier eerder. Ik had toch honger dus kwam goed uit ;) Ik vraag ze altijd om het saladebakje te vullen met dingen die ik wil, wordt netjes naar geluisterd 👍🏽 De bezorger is niet onaardig, maar mag wel wat meer lachen ;)

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en snelle levering!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOPPIE!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vóóral de kapsalon een aanrader. Vriendelijke bezorger.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd. Vriendelijke afhandeling en kwaliteit zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er vrij snel. Het smaakte erg vers, lekker & was goed heet. Veel keus aan saus. Alleen de grote stukken patat waren soms wat slap, maar ik was echt verrast door het hele geheel, top!

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke Turkse pizza met kaas!! goed warm bezorgd!!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en erg lekker

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk!!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst de beroemde kapsalon geprobeerd. Super goed eten en vriendelijk personeel! Hele leuke en vriendelijke dames in de keuken. 👌☺️

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een probleem met de site waardoor het langer duurde met bezorgen dan normaal gesproken, na telefonisch contact met een hele vriendelijke meisje kwam het toch verbazend snel, dank je wel nog voor alle moeite ondanks de drukte, Verder is het eten gewoon altijd heerlijk, wij eten en bestellen altijd naar tevredenheid

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren besteld en laten bezorgen. Binnen 15 minuten nadat ik het had besteld was het bezorgd. Super snelle service en het was ook nog eens heerlijk!

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

héérlijk!!!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk👍

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌👍

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

70 minuten moeten wachten op aflevering en het voedsel was lauw :(

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere kapsalon!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vriendelijke bezorger. Top!!

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon, en Turkse pizza aanrader!

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst kapsalon gegeten. Erg lekker. Klein minpuntje was dat het niet heel warm meer was.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, en het was weer heerlijk!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Kapsalon was top. Op de durum was er een beetje weinig Falafel te vinden en erg vele uien. Niettemin was het heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging , goed verzorgd en netjes verpakt en het eten is er erg lekker . Wij zullen hier weer bestellen :)

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging is mooi op tijd geleverd. Echter een uur wachten is mij wel een beetje te lang

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en het eten is heerlijk!

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon met pikantesaus besteld, kreeg met knoflooksaus. Verder altijd top!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allebei de verkeerde saus bij,eten wel altijd goed

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kapsalon!

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten op smaak, op tijd bezorgt en warm. Volgende keer wellicht ff plastic bestek erbij doen.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, en makkelijk bestellen op de eigen site.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Turkse pizza en falafel. De wrap met kip is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was echt heeeeeerlijk, ik blijf vaker bestellen

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke Turkse pizza met salade en kaas. goed gevuld !

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mouni heeft echt de lekkerste kapsalons! En ook de andere gerechten zijn altijd supergoed. Deze keer kregen we er gratis drankjes bij omdat de bestelling later kwam dan gevraagd. Goede service, bedankt daarvoor. De bezorger was heel vriendelijk, ook belangrijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke en goedgevulde Turkse pizza met kaas gegeten. De kapsalon was ook heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging zoals verwacht.

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk! beste kapsalon van leeuwarden

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik eet altijd graag bij Mouni in de zaak. Deze keer besteld en het viel wat tegen. Doner speciaal besteld en gewone doner. Er was geen verschil tussen beiden. Geen gesmolten kaas. Verder graag de salade apart, nu was alles slap warm en zacht en het vocht uit de salade maakte de pannenkoek ook niet beter. Vlees als altijd prima. Bezorging prima op tijd. Nogmaals, in de zaak altijd alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er super snel en het smaakte echt heerlijk. Goed op temperatuur!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was wel heel slecht.Nooit weer.

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de familiekapsalon is echt een aanrader als je met meerdere mensen bent??

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te veel kaas

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk ,we hadden kapsalon groot besteld, alleen jammer van een botje wat er in zat.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke familiekapsalon, wel aan de kleine kant voor 5 personen.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op de afgesproken tijd, en erg lekker.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijke Dürüm, Turkse pizza en kapsalon gegeten. Alles nog goed warm bij levering. Vriendelijke bezorger.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk! Vriendelijke bezorger en netjes op tijd.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst kapsalon besteld. Kwaliteit heel goed. Bezorging keurig op tijd. Wij konden helaas niet gepast betalen. Bezorger kwam later terug om het wisselgeld te brengen. Geweldige service. MOUNI heeft er een klant bij.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, spoedige bezorging

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet te eten helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super snel!

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht. Drie maaltijden besteld waarvan er 1 werd afgeleverd.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk eten

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als eerste de verkeerde bestelling gebracht. bezorger gelijk naar het bedrinf gebeld, met als gevolg dat onze wachtijd van 45 min met 30 werd verlengd. beetje jammer. maar zoals altijd was het eten verder perfect!!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon en voortgang bezorgproces netjes via de email! Ga zo door!!!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nog steeds de lekkerste kapsalon van Nederland!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en lekker snel geleverd, top!

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en de lekkerste kapsalon van Nederland!!!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik ben nu officieel vaste klant. het is altijd lekker!!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer lekker en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was wel lekker!! en snelle bezorging dit keer

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde te lang 90 minuten

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had geen sla bij de kapsalon en de Turkse pizza was de deeg ervan niet goed gebakken. Zelf vind ik dat ik deze bestelling opnieuw moet krijgen. Ik was niet tevreden. Zonde van mijn geld.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk hoor. we zijn vaste klant geworden.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en snelle bezorging!!

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk!!! de Turkse pizza kip en grote kapsalon besteld???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna tot op de minuut, zoals ze je vertellen hoe laat de bestelling zal komen. Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de kwaliteit die we gewend zijn. Weinig saus dit keer. Beetje droge hap. De salade was echt slecht dit keer. Paar blaadjes sla en 2 schijfjes komkommer. Een tegenvaller dit keer. Jammer. Onze zoon is er normaal gek op, maar was al snel uitgegeten. Bezorging was prima. Altijd vriendelijk personeel.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk die broodje döner met kaas ??

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging e goed eten!

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk!!

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles helemaal prima en snel bezorgd.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrrrrr lekkah En superrrrrr snel

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. En lekker eten

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel er gemiddeld 1 keer per week een kapsalon en die was altijd goed maar de afgelopen weken neemt de kwaliteit erg af. Het lijkt dat de portie steeds minder word (de salade sowieso) en vandaag had ik zelfs half gebakken patat. Bezorging was binnen 15 minuten wat wel goed is maar niet als het ten koste gaat van de kwaliteit. Dan wacht ik liever 30-45minuten en heb een kapsalon zoals ik hem eigenlijk gewend ben van Mouni

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wordt bij de bezorging de kwaliteit steeds minder. Had je eerst nog een goed bakje salade bij je kapsalon krijg je nu nog maar een kwart gevuld salade bakje. De kapsalon zelf was goed als altijd.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

was zoals je kan verwachten een erg goede kapsalon, ook al ging ik de kapsalon ophalen, Jorn Zwart bezorgde goed, Mouni is zeker een aanrader.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Elke keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T eten was heerlijk en op tijd! Graag wel wat meer aandacht voor de salade,want de wortel erin,ziet er voor de zoveelste keer,niet fris uit en durf het dus ook niet op te eten. Voor de rest zag de salade er wel goed uit en heb deze heerlijk op gegeten. Vr.gr.Mirjam T eten was heerlijk en op tijd!. Er mag alleen wel wat meer aandacht voor de salade zijn die jullie er bij bezorgen. De wortel die er in zit,ziet er voor de zoveelste keer niet fris uit en is over datum,dat is wel jammer! Heb het dan ook niet opgegeten. Voor de rest was de salade wel oke hoor? Vr.gr. fam witteveen

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik ben héél tevreden over de afhandeling. Zeker omdat ik Coeliakie heb en jullie daar genoeg van af weten.. Zeker de 2 mannen die ik vanmorgen nog heb gesproken..de bestell is echter door 2 jongere vrouwen afgehandeld. ik heb hen nog tel. gesproken om te checken of er echt geen gluten in bv de patat voorkomt...zij veryelde dat in datzelfde vet ook de hamburgers worden gebakken... Maken jullie die ook zelf? normaal gesproken vevatten hamburgers wel panneermeel...(dat verdraagt mijn lijf niet)...graag een reactie. ♡grOET Yke Kaastra

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed. En vandaag ook nog snelle bezorging

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten schoon en snelle levering

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder goed en lekker dan we van Mouni gewend zijn. Als dit de eerste keer was geweest had ik niet weer besteld. Nu gewoon hopen dat het volgende keer net zo lekker is als voorheen.

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Exact op de gevraagde tijd gebracht door een vriendelijke bezorger.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd super snel gebracht. Het is ook goed warm, en keurig in een papieren tas verpakt. Dat scheelt weer voor het milieu...???

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd! Kapsalon is echt het lekkerst bij jullie!

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste bestelling bij Mouni. Wat een heerlijk eten! Absoluut een aanrader. (Al hebben wij het verschil tussen knoflooksaus en pittige saus niet kunnen ontdekken, vlg ons was het beide keren pittige saus. Ook zeker erg lekker, maar niet zoals besteld) Helaas een enorme domper voor ons mbt de bezorging. Wij hadden aangegeven de bestelling om 19:15 te bezorgen. Bestelling gedaan om 18:07 en we waren erg verbaasd dat het eten om 18:25 al werd bezorgd. Wat normaal fantastisch zou zijn!!! Nu zaten we midden in het spitsuur als gezin, waardoor we helaas niet optimaal hebben kunnen genieten van ons heerlijke eten omdat het anders koud zou zijn.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik was vijf minuten eerder en het was net klaar. Heerlijk eten, heb genoten. Niet voor niets de lekkerste kapsalon van Nederland!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijke kapsalon gehad en broodje doner kaas.

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Kapsalon gehad standaard met kippenvlees precies wat ik wou! Zeker een hele grote aanrader. Eten was bezorgd binnen een half uur nog nooit zulke snelle bezorging gehad ergens anders!

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste kapsalon!!

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten én een snelle bezorging!

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon lekker

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed eten bij mouni

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon is hier echt heerlijk en wordt altijd super snel bezorgd! Vriendelijke bezorgers ook trouwens. We kunnen het iedereen aanraden!

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Op tijd, goed warm, vriendelijke bezorger!

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Kapsalon was weer top!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer om van te genieten!

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en bezorging precies op de afgesproken tijd. Top

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de salade erbij was super weinig en niet waar ik naar gevraagd had. Dat ben ik niet gewend. Heb er voor verdere vragen een foto van gemaakt. Eten altijd goed en warm plus smaakvol. Daar niks op aan te merken.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk,alleen de salade was niet goed meer,de wortel was over datum.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling. Ben vaste klant maar dit gaan we niet weer doen!

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger en een leuk welkomstcadeau. Top Mouni!

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en bezorging stuk sneller dan aangegeven. Top!

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging!! Beste kapsalon die ik heb gegeten.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kapsalon, Ik had vorige keer ergens anders moeten bestellen omdat Mouni dicht was. Nou dat zal nooit meer gebeuren. Ik wacht wel tot Mouni open is. Dat andere was echt een afknapper in vergelijk met Mouni. Als je eenmaal Mouni hebt gehad wil je niet meer anders!

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, bestelling was aan de late kant maar we kregen er gratis frisdrank bij!

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op de afgesproken tijd. Top! Kregen ook drinken erbij omdat dit de eerste bestelling was.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We weten dat als we hier bestellen even moeten wachten. Toch doen we dit graag voor de kapsalon van hier. Erg lekker!

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op aangegeven tijd en heerlijk gegeten! we bestellen hier zeker nog eens.

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed. Snelle levering. Turkse pizza speciaal was heerlijk?? en mijn vriendin vond haar broodje doner met kaas ook niet verkeerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na twee keer bellen en twee uren wachten hebben we onze bestelling ontvangen. Het eten was drie kwartier onderweg geweest en daardoor ook koud. We hebben het opgewarmd in de oven en het was wel erg lekker, ondanks dat er maar één bakje met een klein beetje salade bij zat. Dat het wel erg lekker was maakte de vertraging weer een beetje goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rachid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel lekker!

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, goed warm en smakelijk. Verwarring over bezorg tijd, dit is door Mouni geweldig op gelost. Bedankt.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kebab was oke, broodje heel vet en patat koud en slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Falafel Mouni. Heerlijk dus.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kapsalon en qua hoeveelheid is ook niet verkeerd ( besteld familie kapsalon )

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Recensie is toch helemaal niet nodig.Zijn gewoon de lekkerste

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kapsalon en döner!!

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken de lekkerste kebab van Nederland maar viel wat tegen vanavond. Verbrand eten, koud eten.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeker de beste kapsalon van nederland! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de site kun je geen pindasaus bestellen . Staat wel in de folder. De vorige keren werd er bij internet bestelling frisdrank geleverd omdat wij via de site bestellen en dat dit dan altijd zo is volgens de medewerker. Er zat nu niks bij. Dus Ik vraag mij af hoe dit zit

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde ruim optijd (1 uur en een kwartier van te voren) zodat het er optijd zou zijn. Teminste dat hoopte we... Het eten kwam 20 minuten later. Ook was het eten koud. Na dit gemeld te hebben op een lompe manier verteld dat dat niet waar was en werd er opgehangen.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Heerlijk gegeten!

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kwam snel tot aan de fietsenstalling! We hebben genoten van het heerlijke malse vlees. En de krokante patat, ik at dit samen met mijn collega en het voelde echt als een nachtje gezellig samen stappen. Door de lekkere kapsalon kwam echt dat gevoel naar boven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat niet te eten slap en koud, volgens de beste man had ik dit moeten aan geven dat ik warm eten wil en dat de patat gewoon normaal gebakken word. De kaas was koud en niet gesmolten, maar dit hoort ook zo volgens hun. Het vlees ook koud, dit hoort wederom ook zo. Kort om het was niet te eten, hoop dat de prullenbak het lekker vond maar ik zeker weten niet. Dat dit de beste kapsalon is van Nederland ben ik het geheel niet mee eens de mensen die dit beoordeeld hebben zijn of blind en hebben geen smaak en moeten zeker weten ontslag hebben en mogen nooit weer een test voor eten te beoordeelden af leggen.

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Keurig op tijd bezorgd en naast onze bestelling 5 blikjes Fanta ontvangen omdat we nieuwe klant zijn. We bestellen zeker weer eens!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd van Mouni: Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 kopjes voor het te laat komen, 2 hartjes voor het gratis drinken en de kwaliteit. Acceptabel genoeg dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 turkse pizza speciaal besteld voor 19.30uur. Bezorger was een kwartiertje later maar was uiterst vriendelijk. Het eten smaakte zoals altijd bij Mouni goed. Omdat de bestelling via mouni.nl was besteld kregen we 2 blikjes Cola “gratis” volgens de bezorger, echter had ik deze er gewoon bij besteld en dus betaald.

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker blikje Sisi

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalon was heerlijk! Ik vroeg om sambal erop en dat was fantastisch lekker, precies zoals ik gewend ben van Mouni.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, het eten was ook lekker. Goed werk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef drie sterren, dit omdat ik vind dat de kwaliteit vaak niet het zelfde is kwam vlees en patat en de hoeve je krijgt in een grote kapsalon is soms om te huilen zo weinig en de andere keer is hij wel goed, dat is eigenlijk wel jammer want er staat op de foldertje beste kapsalon ect ect maar dit is zeker weten niet waar en dit kan ook niet kloppen as het zo schommelt in kwaliteit.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima, snel en altijd goed!!

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed, zoals altijd! Dikke aanrader.

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen wat meer verschillende groentes erbij ik miste de sla byv

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect!! dikke aanrader en wij halen nooit weer ergens anders een kapsalon dan hier!!

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere kapsalon met mals vlees en dikke frieten, zoals het hoort. Kreeg ook nog blikjes cola gratis erbij omdat ik via de eigen website besteld had. En Keurig op tijd geleverd. Top!

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Erg lekker eten warm en vers! Bezorger was ontzettend vriendelijk en beleefd

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 Turkse pizza's (kip & mix), een kleine kapsalon en een kip schotel besteld. We hebben er van gesmuld. Vooral de verse salades waren we over te spreken. Er mocht bij de schotel wel iets meer kip volgens mijn vader. We zaten goed vol en het heeft heerlijk gesmaakt. Bezorging was supersnel. We hadden via de eigen website besteld en kregen 3 blikjes gratis drinken. Een leuke verrassing. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kapsalons waren prima. De bakjes salade waren helaas erg karig en droog. Broodjes falafel: falafel aangebrand en taai en de aubergine die erbij zat bestond uit 1 klein plakje. Al met al viel het buiten de kapsalon om erg tegen. Jammer.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering (binnen 20 minuten) en zeer veel vlees, goede kapsalon!

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg fijn allemaal. De bestelling kwam veel sneller dan op de site werd aangegeven en we kregen gratis wat drinken aangezien we via Mouni zelf bestelden. Vriendelijke bezorger en lekker eten!

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders altijd 2 x 5 sterren, maar vandaag viel het wat tegen. We hadden al vroeg besteld voor bezorging 17.30 uur, maar dat werd 18.15 uur. Wel wat laat voor onze 5 hongerige magen. We hadden er ook nog een patatje bij, maar dat was wel een mager bakje voor 2 euro. Hopelijk de volgende keer weer 2x 5 sterren.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koud en niet compleet

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakpapil stimulerende taferelen waardoor er meerdere mond orgasmes zijn ontstaan. Het slijm liep bij Marco uit zijn mond en Raynor was aan het trillen van genot. Het was weer een geneugelijke samenstelling van substanties! Waarvoor wederom onze dank. Het zou wel goed zijn als de bestellingen voortaan per drone worden bezorgd, daarom 4 sterren voor de bezorging. Verder top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch. Wij van de fanclub Falafel Mouni genieten elke weer weer van een culinair hoogstandje. Zeker een aanrader! Rachid 4 president.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en binnen 20 minuten werd het thuis bezorgd, echte aanrader!